WICKEDSICK
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila foruma!

Go down 
AuthorMessage
@$$@$$1N
Admin


Posts : 139
Join date : 2010-09-13
Age : 26

PostSubject: Pravila foruma!   Mon Sep 13, 2010 10:33 pm

Dobrodošli na Forum WICKEDSICK KLANA. Kako bi bili još uspešniji i bolji, napravili smo forum na kome Vas pozivamo da diskutujete o igricama ali i o drugim temama. Medjutim kao i svaki drugi forum i ovaj forum će imati neka pravila kojih ćemo morati svi da se pridržavamo, kako memberi tako i admini i moderatori. U slučaju ne poštovanja ovih pravila i kršenja, zadržavamo pravo da vaš account zamrznemo ili čak ako je to potrebno(nadam se da neće biti) isključimo u potpunosti vaš account.
Hvala

1. Prvo sto cete kao novi član foruma uraditi (posle čitanja ovih pravila) je da se predstavite ostalim članovima foruma tako sto ćete postaviti topic o sebi.

2. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budzenje" postova, osim na delovima forum gde je to dozvoljeno (SPAM). Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrišu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa forumom u koji su postavljene bice prebačene u odgovarajući forum.
Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za političku scenu. Zabranjeno traženje i objavljivanje warez adresa, krekova, keygen programa, serijskih brojeva i drugog nelegalnog materijala. Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i sličnih programa.

3. Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice rešite na PM.

4. Zabranjeno je kačenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadržaja i drugog koje nemaju veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično.

5.Dozvoljeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj,forum/sajt mora da bude u (code)

6. Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora nećemo prihvatiti.

Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.

Ove mere moraju se preduzeti iz razloga poštovanja svih ostalih članova koji dolaze na forum da bi učestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

Hvala, WICKEDSICK TEAM!
Back to top Go down
View user profile http://wickedsick-cs.forumotions.net
 
Pravila foruma!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WICKEDSICK :: Generalno :: Pravila!-
Jump to: